VadeVi
El Sàpiens del Vi de la Bullipèdia, llibre de text del curs de sommelier de l’Escola d’Enoturisme
  • CA
L'Escola d'Enoturisme de Catalunya s'adapta als nous temps
L’entrada de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya

!--akiadsense-->

Els temps de crisi són sempre una bona oportunitat per la formació. És per això que l’Escola d’Enoturisme de Catalunya reforça la seva oferta formativa pel que fa al curs de Sommelier Professional i l’adapta a les circumstàncies amb un curs sempresencial.

Cal recordar que aquest és un curs reconegut per l’Associació Catalana de Sommelier amb les hores teòriques i pràctiques que des de l’ACS entenen que són necessàries per obtenir aquesta titulació.

Més enllà del professorat format per professionals del sector com Ferran Centelles, Cèsar Cànovas, Ramon Francàs o Èric Enguita, emtre d’altres, els alumnes que s’inscriguin en aquest curs tindran com a material del curs, el volum número 4 ‘El vi en el restaurant’ de la col·lecció el sapiens del vi de la Bullipèdia.

Els alumnes també tindran accés gratuït a les Màster Class que es realitzaran a l’Escola d’Enoturisme:

  • Neurociència i vi. Què li passa al nostre cervell quan tastem? del doctor Josep de Haro .
  • El servei de vi, amb Joan Carles Ibañez que és sommelier del restaurant Lasarte
  • Diferències del vi en base als criteris d’elaboració, amb Ricard Rofes, enòleg del celler Scala Dei.
  • Cap a on va el mercant internacional de vi? que impartità el Màster of wine David Forer
  • La comunicació al món del vi necessitats i tendències, amb Montse Alonso de Mahala.
  • Maridatge de flors i plantes, que impartiran Evarist March i Carles Aymerich, sommeliers del Celler de Can Roca.

A més del vi, en aquest curs de Sommelier que s’impartirà des del 26 de gener fins al 22 de juliol de 2022, amb classes presencials els dimarts de 16:30h a 20:30h, també es formarà sobre altres productes:

  • Cafè amb Manel Batet de Cafès Novell.
  • Destil.lats i licors amb Xavier Pacheco de Vila Viniteca.
  • Vermuts amb Ester Bachs, autora de la Guia dels Vermuts i directora tècnica dels Premis Vinari
  • Formatges amb Jordi Bertran de Xerigots.
  • Vinagres amb Albert Roca d’Avgvstvs Fórvum.
  • Cerveses amb Edgar Rodríguez.
  • Olis amb Montse Gelonch de la DO Siurana.

En total és un curs de 430 hores amb tastos de vins catalans, espanyols i internacionals, amb assignatures en angès i francès i amb la meitat de les classes en línia.

Trobareu més informació i l’opció d’onscripció seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa