VadeVi
La Wine Business School tanca amb èxit el seu post grau i obre noves inscripcions
  • CA
Sala de bótes de Ca'n Ribas a Consell (Mallorca)

!–akiadsense–>

La tercera edició del post grau en gestió d’empreses vitivinícoles ja ha obert inscripcions com a resultat de l’èxit aconseguint els dos cursos passats.

En aquest nou curs que començarà a l’octubre però del qual les inscripcions ja estan obertes, es reforçarà especialment les temàtiques relacionades amb la burocràcia i l’aspecte documental sobretot pel que fa a exportació.

“Hem detectat entre els nostres alumnes que aquesta part més densa de l’àmbit administratiu hi havia un cert buit i que moltes vegades alguns cellers desistien d’accedir a certes eines per la complicació dels protocols documentals” explica la directora de la Wine Business School, Ester Garcia.

Aquesta és la principal novetat, però el Post Grau Interunivesitari, pivotarà com sempre sobre dos blocs. El primer dedicat a la gestió empresarial i el segon en el que s’expliquen els diferents processos d’elaboració del vi.

“Només coneixent com es fa el vi i quin és el seu procés es poden prendre decisions empresarials tenint en compte tots els elements que hi intervenen. Només amb aquest coneixement es podrà valorar, per exemple, si s’adquireix o no maquinària nova, si cal plantar més vinya o no i fer-ho amb criteris enològics, però també empresarials”, assegura Garcia.

Aquesta tercera edició del post grau en gestió d’empreses vitivinícoles, que es fa amb la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat de Vic, comptarà com sempre amb la presència de professors experts. “Volem que siguin els principals especialistes en cada una de les matèries que impartiran” assegura la directora.

Les dates del post grau són del 19 d’octubre de 2018 al 31 d’octubre de 2019. La formació presencial és fins dia 15 de juny de 2019. Les classes es faran els divendres de 16h a 20.30h I dissabtes de 9h a 14h a la Wine Business School Vilafranca del Penedès i suposa 30 crèdits ECTS.

Trobareu tota la informació i l’accés a les inscripcions seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa