1.500 copes de vi al Vendrell

La primera edició del Vine...Tast! es tanca amb èxit

El Vine…Tast! es va dur a terme entre la Plaça Nova i la Plaça de les Garrofes del Vendrell Foto: Alfonso González Bondia

Diumenge es va tancar amb gran èxit de públic la primera edició de la mostra Vine…Tast!, una proposta organitzada amb l’objectiu de difondre els productes i el treball de productors, cellers, restauradors i representants del món cultural del Baix Penedès. En total, hi ha participat una trentena d’expositors repartits entre la Plaça Nova i la Plaça de les Garrofes del Vendrell.

La mostra, que es va inaugurar divendres a la tarda, ha rebut un important flux de visitants al llarg dels tres dies de durada. Moltes persones han tingut l’oportunitat de conèixer i degustar des de vins i caves a pastissos, embotits, hortalisses, oli, mel, formatge, cervesa i altres productes, així com els tastos que els diferents restauradors participants al Vine…Tast! havien preparat per a l’ocasió. En total, han estat més de 6.000 les degustacions realitzades, i prop de 1.500 les copes que s’hi han venut per gaudir dels tastos dels cellers.

Vine…Tast!, a més de la mostra d’expositors, es va complementar amb un ampli programa d’activitats que incloïen tallers de cuina, cates i maridatges i altres propostes enogastronòmiques, amb un ple absolut en cadascuna d’elles. D’altra banda, també han tingut una gran resposta els tallers de creació artística organitzats per als infants, que han pogut realitzar treballs amb fang i paper. I també s’han implicat equipaments culturals de la vila, com el Museu Deu, on s’han celebrat activitats de cata i la casa nadiua de Pau Casals, on s’han organitzat visites guiades.

Vine…Tast!, amb aquesta primera edició, ha assolit amb escreix els objectius inicialment plantejats des de l’organització, sent el principal el d’oferir un aparador per donar a conèixer i potenciar els productes del Baix Penedès.

Nou comentari