12.000 tastos a la 32a Fira de Vins de Catalunya a Pals

5.000 visitants i 12.000 degustacions a la Fira de Vins de Catalunya de Pals 2012. Foto: VADEVI.cat

Diumenge 13 d’agost al vespre es va cloure la 32a Fira de Vins i Caves de Catalunya i el 17è Tast de Formatges a Pals. Durant el cap de setmana, el Centre Cultural de Ca La Pruna s’ha convertit en la capital del vins i els caves de Catalunya. Es calcula que durant els 3 dies que ha durat la Fira han passat prop de 5.000 visitants, un número superior al de les dues anteriors edicions, en que la pluja va ser la protagonista.

Els assistents a la Fira han pogut degustar els vins i caves de prop de setanta cellers, amb unes 120 referències, amb especial presència dels productes de la DO Empordà.

Enguany hi han destacat els vins de la DO Ribera del Duero com a regió vinícola convidada a participar a la fira. D’altra banda, els visitants també han pogut degustar quatre varietats de formatges artesans catalans procedents de diverses comarques.

La Fira, com ja és habitual, també donava suport al tapament dels vins amb suro i al reciclatge dels taps, mitjançant fulletons explicatius i expositors on dipositar els taps de suro utilitzats durant els 3 dies que posteriorment es reciclaran.

Nou comentari