VadeVi
El 12 d’octubre Corpinat i Cava obren portes solidàries
  • CA
El cava organitza una jornada de portes obertes dia 12 d'octubre
El cava organitza una jornada de portes obertes dia 12 d’octubre | AECAVA

!--akiadsense-->

Aquest 2020, marcat per la pandèmia, els cellers de Cava han decidit organitzar la tradicional Jornada de Portes Obertes que se celebra anualment el 12 d’octubre. Enguany, tots els cellers que obriran les seves portes ho faran amb reserva prèvia per gestionar els aforaments. Les persones interessades en visitar-los, hauran de contactar el celler prèviament per reservar plaça. Només quan la plaça sigui confirmada s’hi podrà assistir.

Els cellers associats a AECAVA que estaran oberts seran Blancher, Canals & Munné, Carol Vallès, Caves Bolet, Celler Vell, Codorníu, Giró Ribot, Olivé Batllori i Pagès Entrena, entre d’altres. Alguns d’aquests cellers oferiran visites gratuïtes i, d’altres, visites de pagament, la recaptació de les quals anirà destinada a causes socials.

Alguns cellers també oferiran tastos solidaris a l’exterior de les caves. Tant les visites com els tastos adoptaran totes les mesures sanitàries i es faran en grups de sis persones. Per a fer les reserves podeu clicar aquí.

Els cellers d'escumosos obren portes dia 12 d'octubre oer recaptar fons per causes solidàries

!--akiadsense-->

En aquests sentits 8 dels 10 cellers de Corpinnat (que abans formaven part de la DO Cava) han decidit sumar-se a aquesta iniciativa solidària i també obriran portes aquest dia festiu.

Gramona, Recaredo, Llopart, Nadal, Sabaté i Coca, Torelló, Júlia Bernet i Can Descregut han organitzat visites concertades i en grups reduïts a un preu únic de 8 euros. Tot el que es recapti aquest dia es destinarà a la campanya #Joemcorono que lluita contra la Covid-19, a la Fundació Gavina-Centre d’Atenció de joves del Raval de Barcelona, a la Fundació Amics Joan Petit de nens amb càncer i el Rebost Solidari entre d’altres.

Per fer la reserva caldrà acudir als webs dels cellers que es vulguin visitar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa