1500 professionals tasten els Nous Penedès a Barcelona

El Saló Mediterráneo de l’Hotel Majestic es va emplenar de gom a gom per tastar els Nous Penedès del 2013. Foto: DO Penedès

Dins l’estratègia de promoció i difusió dels vins DO Penedès al mercat de l’àrea de Barcelona, ahir 6 de maig va tenir lloc la presentació dels vins nous de la D.O. Penedès a l’Hotel Majestic de Barcelona amb gran un èxit d’assistència de públic. Amb aquesta presentació va concloure el cicle de presentacions “Viu els Nous Penedès” que s’han realitzat també a Palma de Mallorca i Madrid.

Hi ha haver disponibles per al tast 234 referències de 39 cellers de la D.O. Penedès, entre vins blancs, entre els quals van destacar els elaborats amb la varietat xarel·lo , vins rosats , negres, dolços i també els vins escumosos de la D.O.

L’acte, que es va iniciar a les quatre de la tarda i va finalitzar a dos quarts de nou del vespre, va comptar amb la presència de 1.478 persones, entre professionals del sector de la restauració, hostaleria, distribució, sommeliers, botigues especialitzades i premsa.

Nou comentari