Un quart de segle d’existència paga la pena celebra-lo. I si és possible, amb les principals autoritats del sector. El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, presidirà el sopar commemoratiu dels 25 anys de Cevipe el proper divendres, 5 de novembre, a les instal·lacions de Cevipe de Sant Sadurní. A més del conseller, també han confirmat l’assistència diferents diputats al Parlament de Catalunya, així com els alcaldes de Sant Sadurní d’Anoia, de Vilafranca del Penedès, de l’Espluga de Francolí i altres municipis del Penedès i la Conca de Barberà on Cevipe hi té cooperatives membres; i directors generals de la Generalitat de Catalunya, entre d’altres.

Més de 600 persones assistiran a la festa, la major part clients, socis i amics de Cevipe. El sopar estarà amenitzat pel grup de jazz Van de Blues i finalitzarà amb una actuació humorística amb l’actor Toni Albà. Aquest sopar tancarà els diferents actes organitzats per aquesta entitat per celebrar el seu 25è aniversari.

CEVIPE avui és la primera unitat de producció de la regió del Cava i s’ha consolidat com un dels principals proveïdors de vi base per cava i vi a doll per a cellers elaboradors de Catalunya, Espanya i Europa. CEVIPE elabora vi base cava i vi a doll per a cellers de la DO Cava, DO Penedès, DO Catalunya, DO Conca de Barberà i DO Tarragona, així com per a empreses vinícoles d’Europa. Aquest producte s’obté a partir del raïm provinent de més de 6.000 hectàrees de vinyes dels seus socis viticultors.

La capacitat productiva de CEVIPE està per sobre dels 55 milions de quilos raïm (blanc i negre). CEVIPE està integrat per les cooperatives d’Abinyana, Barberà de la Conca, Bellvei del Penedès, l’Arboç, l’Espluga de Francolí, La Granada, Llorenç del Penedès, Moja, El Vendrell, Solivella, La Nou de Gaià, Vilanova i la Geltrú, Vila-rodona i Vimbodí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa