8TV estrena ?Decantats’, actualitat i humor al món del vi amb Llucià Ferrer

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PYy5ingsh_g[/youtube]

‘Decantats’, el nou programa del periodista Llucià Ferrer dedicat als vins i als caves de les diverses denominacions d’origen catalanes s’ha presentat a la Mostra de Vins i Caves de Catalunya que s’està duent a terme aquest cap de setmana a l’Arc del Triomf de Barcelona.

El programa s’estrenarà dissabte 22 de setembre, a partir de les 20h a 8TV, la cadena privada de Catalunya. S’emetrà setmanalment i tindrà una durada d’uns 40 minuts.

Aquest nou espai combina l’actualitat amb l’humor i està pensat per captar l’atenció als joves, als inexperts i als amants del vi i del cava que volen introduir-se al món enològic i aprendre les nocions bàsiques. ‘Decantats’ és un format híbrid que combina la divulgació de les diverses D.O catalanes amb els coneixements de primera mà dels seus propietaris, bodeguers, enòlegs i altres experts, i l’entreteniment que afegeix el locutor i presentador Llucià Ferrer.

No hi faltaran seccions dedicades a les denominacions d’origen, als dubtes, als maridatges, al cava en el que col·labora el periodista Xavi Canalias i, un concurs que condueix la periodista Maria Almenar.

Maria Almenar sopa amb els famosos i els entrevista

Una de les seccions estrella és el concurs que es fa al llarg del programa i en el que el concursant guanyador se’n va a sopar amb una persona famosa dins l’àmbit català. Aquesta secció la condueix la periodista Maria Almenar que al llarg del programa interactua amb en Llucià Ferrer i dóna pistes del personatge en qüestió. Al final, la Maria sopa en un restaurant amb els guanyadors i el famós. En aquest espai s’aprofita per fer una entrevista d’actualitat de caire amè i distès.

Nou comentari