VadeVi
“Orígens” reflecteix l’essència dels cellers de Lleida

El restaurant El Celler del Roser de Lleida acull fins el 22 de maig l’exposició “Orígens”, una delicada selecció de fotografies facilitades per diferents empreses membres de la Ruta del Vi de Lleida que mostren, d’una manera gràfica i directa, els elements identitaris d’aquestes instal·lacions i del territori on creixen, es desenvolupen i transformen les vinyes i el raïm, origen dels vins de la DO Costers del Segre.

Aquesta proposta, promoguda i organitzada per Montse Guardiola, propietària, juntament amb Albert Cogul, d’aquest reconegut restaurant, té com a principals objectius contribuir a donar una major notorietat a la Ruta del Vi de Lleida, de qual són membres certificats, així com reconèixer l’esforç i el treball de tots els cellers associats.

L’exposició vol esdevenir un punt de trobada per tots els integrants i una manera més de promocionar i potenciar el consum i el coneixement dels vins de la DO Costers del Segre.

Les persones que visitin “Orígens” es trobaran amb una selecció de fotografies, aportades per un total de 10 cellers, que descobreixen diferents aspectes del seu entorn: vinyes, eines de treball, raïm, el procés d’elaboració i instal·lacions.


Cellercostersió FOTO: Ruta del Vi Lleida-Costers de Segre

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa