VadeVi
S’obren les inscripcions per a la incorporació de nous socis al club enoturismePENEDÈS

Fins al proper 30 d’Agost, el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, obre de nou el termini per a la incorporació de noves empreses al club enoturismePENEDÈS, amb l’objectiu de poder seguir ampliant la oferta disponible, i a la vegada seguir essent un referent dins el panorama enoturístic actual.

Actualment enoturismePENEDÈS, està format per 74 caves i cellers, 28 restaurants, 30 allotjaments, 3 comerços especialitzats, 4 agències de viatges, 5 empreses especialitzades en oci temàtic, 1 museu, 3 oficines de turisme, 2 enoteques, 1 guia turístic, 1 curs de tast i 3 empreses de transport del territori del Penedès (Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf).

Segons els responsables del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, el creixement en nombre d’empreses membres del club, és un clar reflex del pes creixent de l’enoturisme en el nostre territori, i de la importància que va prenent aquesta activitat dins els resultats anuals de les empreses del Penedès.

A destacar que enguany, enoturismePENEDÈS, ha rebut dos importants reconeixements, en primer lloc, com a Ruta del Vi més visitada de tot l’estat espanyol, per segón any consectiu, i en segón terme com a millor inciativa enoturística, segons Rutas del Vino de España.

Totes aquelles empreses interessades en formar part de enoturismePENEDÈS, poden fer arribar un mail a info@enoturismepenedes.cat, o trucar al telèfon 93 817 01 60.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa