VadeVi
Albet i Noya, premiat pel Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí

El celler Albet i Noya, pioner en vinyes i vins ecològics, ha esta reconegut amb el premi Aliments d’Espanya a la Producció Ecològica 2011. Aquest és ja el segon reconeixement oficial a l’elaborador penedesenc, que actualment elabora més 1.200.000 ampolles, de les que n’exporta el 85 %. Les ampolles arriben a 23 països, venent el 15% restant a tot Catalunya, que el 2010 ja es el segon país en volum de facturació.

La trajectòria de més de 33 anys en el sector de vins i caves ecològics i la filosofia que va impulsar Josep Maria Albet des de l’any 1978 segueixen impregnant aquesta empresa: “Som molt exigents amb nosaltres mateixos i amb els nostres viticultors, ja que a part de que el raïm ha de ser ecològic, és imprescindible que sigui de la més alta qualitat, únic camí per fer grans vins, això si , paguem els millors preus de tot el Penedès”.

Amb aquest premis el Ministeri vol distingir a tots els sectors que intervenen en la cadena alimentària i difondre l’excel·lència del treball que estan fent professionals i entitats que d’alguna manera o altra participen en el procés.

A part d’Albet i Noya, només hi ha una altre empresa catalana que en aquesta edició se li atorgarà el premi a la Producció Agrària, que és Embotits Salgot de Vic, i que des de fa un any ha començat a elaborar embotits ecològics de porcs de la seva pròpia granja.


Josep Maria Albet, NOU PRESIDENT DE LA DO PENEDÈS FOTO: VADEVI.CAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa