Albet i Noya ha programat per aquest mes de juliol quatre tastos al jardí del celler, a Sant Pau d’Ordal, que tindran lloc els diumenges a les 11 del matí que maridaran els seus vins amb productes singulars o del territori. La primera cita és el diumenge 4 de juliol amb un clàssic del celler aprofitant la temporada del Préssec d’Ordal. El xef Pere Massana, del restaurant Cal Pere del Maset de Sant Pau d’Ordal, elaborarà tres tapes amb aquesta preuada fruita local que es maridaran amb tres vins d’Albet i Noya. La segona proposta, l’11 de juliol, fa un viatge al món dels patés vegans amb el restaurant Som Bo de Sant Boi de Llobregat, que es maridaran també els vins vegans d’Albet i Noya.

Les dues últimes propostes tenen valor no només gastronòmic sinó també social, ja que són empreses que treballen per la inserció per persones vulnerables. El dia 18 de juliol es comptarà amb la presència d’Embotits Mallart que, juntament amb la Fundació Mas Albornà, ens acostaran al món del Gall del Penedès IGP i la seva nova gamma de productes a base de pates, confits i elaborats. El darrer maridatge (25 de juliol) anirà a càrrec de formatges Muuu Beee que treballa amb la Fundació MAP per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i risc d’exclusió social del Ripollès. Es tastaran 4 formatges artesans amb 4 vinc blancs i singulars d’Albet i Noya.

Les entrades per a cadascun d’aquests tastos és de 15€ i es poden comprar a la pàgina web d’Albet i Noya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa