VadeVi
Alimentaria tindrà per primer cop un espai dedicat als vins ecològics i biodinàmics
  • CA
Presentació de les activitats d'Alimentaria 2018
Presentació de les activitats d’Alimentaria 2018 | M.R.F.

!--akiadsense-->

Tota la secció de vins de la fira Alimentaria s’engloba sota el paraigües del saló Intervin. Més 15.000m2 es dedicaran al vi per tal que les més de 800 empreses presents puguin mostrar els seus productes.

Dins d’aquest saló, Vinorum Think serà l’espai de reflexió, divulgació i negoci al voltant del vi. Hi haurà un programa de tastos magistral amb la presència de la Master of Wine, Jancis Robinson que a més és col·laboradora del Financial Times, Eric Asimov, crític de vins del The New York Times, entre d’altres.

Ferran Centelles és l’impulsor de l’Spain’s Top Paitings en el que sis restaurants de prestigi –El Celler de Can Roca, Via Veneto, Aponiente, Azafrán, Be So i Gresca– maridaran algunes de les seves creacions amb vins.

La principal novetat d’aquest any és que es destinaran 400m2 als vins biodinàmics i ecològics certificats sota el nom de Vinum Nature i la suepervisió de Pablo Chamorro que en diverses edicions va organitzar una fira que portava el mateix nom.

La previsió és que 33.000 professionals del sector passin per Intervin entre el 16 i el 19 d’abril per la Fira de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa