Aquest dilluns s’inaugura Alimentària 2016 la fira més important de l’estat pel que fa a gastronomia, I aquest any l’aposta pel vi és forta.

Dins d’Intervin, el saló internacional del vi i els espirituosos d’Alimentaria, s’ubicarà VINORUM Think, un renovat espai de reflexió, divulgació, sinèrgies gastronòmiques i negoci al voltant del vi.

El programa inclou una desena de degustacions; taules rodones i conferències, així com showcookings amb maridatge inclòs. Hi participaran prop de 40 experts nacionals i internacionals, entre ells reconeguts crítics, enòlegs, empresaris, masters of wine, periodistes, sommeliers i xefs.

Destaca la presència del crític d’escumosos més important del món, Tom Stevenson; la master of wine nord-americana i creadora del concurs de vins referent a Àsia, Debra Meiburg; i el fundador de Balzac Communications & Marketing i creador de l’Academy of Wine Communications, Paul Wagner, entre altres.

40 anys d’Alimentaria

Alimentaria és un dels principals salons d’alimentació, begudes i gastronomia del món i aquesta edició serà molt especial, ja que coincidirà amb el 40 aniversari de la fira: quatre dècades al servei de la indústria i l’empresa alimentària, acompanyant-la en el seu creixement i en la seva sortida a l’exterior. A la seva última edició va reunir més de 140.000 visitants de tot el món, 3.800 empreses representades i va comptar amb la participació de més de 1.000 companyies internacionals.

En aquesta edició hi participaran més de 150 empreses catalanes amb el suport del Departament d’Agricultura.

Trobareu tota la informació de la fira aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa