Alta Alella se suma a la promoció del consum moderat de vi

Josep Maria Pujol-Busquets: «el vi és un aliment, part de la nostra cultura i la nostra dieta mediterrània, i se l'ha de defensar com a tal»

Josep Maria Pujol-Busquets davant del celler Alta Alella. Foto: Jordi Palmer

Alta Alella, un dels primers cellers de producció ecològica integral, s’adhereix a FIVIN apostant per la defensa i promoció del consum responsable i moderat de vi.

El celler, elaborador també dels coneguts vins i caves Privat i propietat de l’enòleg i emprenedor Josep Maria Pujol-Busquets al costat de Cristina Guillén, basen actualment tota la producció en l’agricultura ecològica certificada, conscients de mantenir una biodiversitat i un ecosistema agrícola equilibrats que respectin la flora i fauna autòctones del medi ambient.

Per a Josep Maria Pujol-Busquets és molt important posicionar el vi com un aliment “ja que forma part de la nostra cultura, de la nostra història i està integrat en una dieta sana i equilibrada com és la Dieta Mediterrània i cal defensar-lo com a tal”. FIVIN, des de la seva creació en 1992, ha orientat les seves activitats en la defensa, des d’un punt de vista mèdic, dels possibles efectes beneficiosos del consum moderat i responsable de vi sobre la salut. Gràcies a això, la societat és conscient dels aspectes positius del vi sobre la salut.

La incorporació d’Alta Alella és important per a la Fundació en aquests moments difícils que travessa el país, ja que facilita que es puguin seguir desenvolupant labors per defensar el vi, al mateix temps que també s’intensifica la difusió i promoció de la producció ecològica per a l’elaboració de vins de qualitat, que al seu torn protegeixen i cuiden el medi ambient i ajuden a pal·liar el canvi climàtic.

En aquest sentit, des de la seva incorporació a FIVIN, Alta Alella aconsellarà en totes les seves publicitats i accions comercials “Wine In Moderation”. Un programa impulsat per la Unió Europea que FIVIN i la Federació Espanyola del Vi duen a terme al nostre país.

Alta Alella ha arribat al seu nivell de consolidació com a finca i com a marca de qualitat, apostant per l’enoturisme i la construcció d’un centre de recepció de visites en un entorn vitícola únic, oferint als amants del vi i cava, la degustació dels seus productes, fruit d’una elaboració artesanal i màxima expressió, entre vistes del Mar Mediterrani.

Nou comentari