Álvaro Palacios i Rafael Argullol protagonitzen La felicitat possible

El Centre d'Art Santa Mònica acull avui dimarts el debat número 9 i últim sobre les dimensions culturals del vi, aquest cop centrat en el misteri

Álvaro Palacios des de la vitivinicultura i Rafael Argullol des de la literatura i la filosofia centraran el debat número 9 del cicle La Felicitat Possible Foto: VADEVI.cat

Avui, dimarts 17 de gener a les 19h se celebrarà el 9è debat del cicle La Felicitat Possible sobre el món del vi i quines relacions s’estableixen amb la cultura

Què és i què representa avui el vi? El cicle de debats mensuals La felicitat possible, a Arts Santa Mònica de Barcelona (Rambles), vol respondre a aquesta pregunta fonamental reunint una vintena de veus diverses procedents de la viticultura, la societat i el pensament.

El misteri relacionat amb l’hedonisme al voltant del vi centraran el debat número 9 i últim del cicle, on intervenen Álvaro Palacios des de la vitivinicultura i Rafael Argullol des de la literatura i la filosofia.

La felicitat possible tracta les dimensions i percepcions canviants del vi. Ho fa amb nou sessions centrades en tres eixos temàtics: el Territori, la Quotidianitat i l’Hedonisme. Tres idees a partir de les quals abastar tots els angles del diàleg.

Cada sessió compta amb dos ponents d’excepció: un d’ells actiu al món professional del vi (viticultor, enòleg, elaborador, negociant, comunicador…), l’altre procedent d’àmbits diferentes, des de l’art fins a la medicina, des de l’antropologia al periodisme.

Aquestes converses arriben en el moment propici: el món del vi suma atractius, vaguetats i contradiccions múltiples que reclamen claredat i una nova manera d’encarar la discussió entorn un dels nostres productes més simbòlics.

La felicitat possible és una iniciativa creada i organitzada per El Vi a punt, plataforma de productes i idees vinculats al vi.

Nou comentari