VadeVi
Aquest 2022 torna la ‘Cimera del Xarel·lo’
  • CA

Han estat dos anys d’aturada degut a la pandèmia, però enguany la Cimera del Xarel·lo reprén la seva aposta per la promoció d’aquesta varietat. El proper 27 de juny, entre les 17:00h i les 22:00h de la nit, el Santuari de Foix acollirà la sisena edició d’aquesta trobada que s’organitza gràcies al suport de l’Ajuntament de Torrelles de Foix, l’Associació del Santuari de Foix i la col·laboració de Emms Same Deutz-Fahr, EnoxPro i la Central de Compres Vitivinícoles.

Des dels seus inicis, aquest esdeveniment s’ha concebut com una trobada entre elaboradors del Penedès que comparteixen les seves interpretacions de monovarietals de xarel·lo en un entorn especial del Penedès. Com en la darrera edició del 2019, més de 30 cellers donaran a tastar gairebé un centenar de referències fent d’aparador d’una varietat de vins –joves, criances, caves, clàssics Penedès, corpinnats, ancestrals, ecològics, biodinàmics, naturals, dolços…– demostrant la versatilitat de la varietat i el seu dinamisme dins del panorama vitivinícola català.

Els cellers que han confirmat assistència en aquesta propera edició seran: 1+1=3, Albet i Noya, AT Roca, Avgvstvs, Blanca Oscariz, Bolet, Can Descregut, Can Pasqual, Can Rafols dels Caus, Castellroig Sabaté i Coca, Celler Credo, Celler Via, Els Vinyerons, Eudald Massana Noya, Família Torres, Foresta, Jean Leon, Loxarel, Mas Bertran, Mas Comtal, Nadal, Oriol Rossell, Parató, Parés Baltà, Pinord, Raventos Blanc/Can Sumoi, Suriol, Terra de Marca, Torre del Veguer, Viladellops i Vinyes Singulars

L’accés a la Cimera continuarà essent gratuït, però caldrà inscriure’s a través d’un formulari que enviaran els cellers participants i que també es podrà trobar a la pàgina web de la Cimera. Durant l’acte també s’hi celebraran tastos i activitats que s’aniran anunciant a mesura que s’acosti l’esdeveniment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa