Aquest cap de setmana a Xerigots: pintura amb vi i grans rebaixes

L'establiment vilafranquí participa de la iniciativa Botiga al Carrer

Xerigots, la botiga de formatges i vins de Vilafranca del Penedès, ofereix activitats i ofertes. Foto: VADEVI.cat

Divendres 1 a la tarda i dissabte 2 durant tot el dia, a la botiga Xerigots de Vilafranca del Penedès s’oferiran més de 60 vins rebaixats al màxim, així com paneres amb cinc formatges i torrades a només 10 euros. Aquestes són algunes de les ofertes especials que Xerigots ha preparat en motiu de la Botiga al Carrer que té lloc aquest cap de setmana a Vilafranca del Penedès, organitzada per Centre Vila.

A més, per celebrar un cap de setmana d’importants descomptes, així com mostrar els polifacètics usos del vi, dissabte 2, a partir de les 11:30 hores, l’artista multidisciplinar Ricard Espelt oferirà una perfomance de pintura ràpida amb vi. Serà un maridatge ben especial entre la cultura i el vi just davant de Xerigots, Avinguda Tarragona, 3 de Vilafranca del Penedès. L’obra se sortejarà entre els clients de divendres tarda i dissabte tot el dia.

Nous maridatges de vins i formatges

D’altra banda, Xerigots ha organitzat cinc noves sessions de maridatge de vins i formatges pels mesos de febrer i març. De la mà de l’enòleg o propietari de cada celler es descobriran les característiques de tres vins i l’harmonia d’aquests amb diferents formatges de tot el món.

Dimecres 6 de febrer: Celler Mas Llunes – DO Empordà. Un celler de Garriguella, una zona amb un paisatge irregular i aspre, que sovint rep ràfegues de la tramuntana.

Dimecres 13 de febrer: Celler Mas Foraster – DO Conca de Barberà. Elabora vins d’una qualitat excepcional. El seu Trepat 2011, el millor Trepat Negre de la Conca segons la Guia de Vins de Catalunya

Dijous 28 de febrer: AV Bodeguers – DO Empordà. Nereus i Suneus són els noms dels vins que elaboren, vins fruit de terres de pissarra de l’Albera. Vins moderns, molt identificats amb les varietats autòctones i l’Empordà.

Dimecres 6 de març: Celler Mas Bella – DO Tarragona. Un celler de la DO Tarragona dirigit per una parella de joves enòlegs.

Dimecres 13 de març: Edetària – DO Terra Alta. Celler de referència a la Terra Alta, que elabora vins a partir de varietats autòctones de vinyes molt velles. Vins autèntics i molt personals.

Tots els maridatges comencen a les 19:30 i tenen una durada d’1 hora aproximadament. Els maridatges són gratuïts amb inscripció prèvia a info@xerigots.cat (l’aforament és limitat; cada persona es podrà inscriure a un màxim de 2 maridatges i només es reservarà un màxim de 2 places per correu electrònic).

Nou comentari