Arrenca Intervin

L'espai destinat a vins de la Fira Alimentària reuneix una àmplia representació del sector

Una imatge general de l’Intervin Foto: VADEVI.cat

Intervin, l’espai específic de vins i esperituosos dins de la Fira Alimentària que se celebra del 26 al 29 de març, ha obert portes aquest dilluns amb l’objectiu de donar a conèixer totes les novetats del sector vinícola. Aquest saló dins de la mostra biennal d’aliments i begudes ocupa 21.000 metres quadrats -aproximadament una cinquena part del total d’Alimentària- i acull una àmplia representació dels vins i caves catalans.

Intervin, que enguany té Mèxic com a participant especial, acull per primer cop la presència dels Països Baixos i el Regne Unit. Així mateix, hi ha grans espais destinats als vins francesos, portuguesos i espanyols.

A Intervin, el Departament d’Agricultura, a través de Prodeca i l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), dóna protagonisme a les empreses del sector vinícola català que hi són presents. Tenen una especial presència les denominacions d’origen del vi i cava de Catalunya, i es duen a terme diferents actes promocionals per tal de donar a conèixer la diversitat i la riquesa dels vins catalans.

A més, en el marc de la primera jornada d’Intervin ha estat presentat el vi del centenari de la Cooperativa Falset Marçà, un producte especialment elaborat per a aquest aniversari que s’ha donat a conèixer aquest dilluns al matí, mentre que a la tarda s’ha presentat un estudi sobre la petjada de carboni en el tap de suro a càrrec de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l’Institut Català del Suro (ICSURO).

Alimentària ha estat inaugurada aquest dilluns al matí pel president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat pels Prínceps d’Astúries, Felip de Borbó i Letizia Ortiz, a més d’una nombrosa representació institucional.

Els vins catalans són presenta a Intervin Foto: VADEVI.cat

Nou comentari