VadeVi
Arrenca la IX edició de Les estacions a la Vinya
  • CA

Ja fa nou temporades que VINSEUM organitza Les estacions a la vinya, una de les activitats amb millor resposta de públic any rere any. Es tracta de quatre sortides, una per temporada, que pretenen donar a conèixer el cicle vital de la vinya.

Com en les anteriors ocasions, les explicacions tècniques aniran a càrrec d’Agustí Villarroya (de l’Institut Català de la Vinya i el Vi) i Josep Ribas (ded la denominació d’origen Penedès), tots dos experts en vitivinicultura.

Programa
Primavera: “El nou verd en vinyes i dolines”, a les caves Tutusaus, el 10 d’abril de 2011.

Estiu: “Vinyes de lluny en climes d’alçada”, a la Finca Fransola (Torres), el 19 de juny de 2011.

Tardor: “La parellada en terra mítica”, al Celler de Can Sala (Freixenet), el 2 d’octubre de 2011.

Hivern: “Ull de llebre podat, vi de criança preparat”, al Celler Jané Ventura, el 29 de gener de 2012

Comencem el IX cicle “Les estacions a la vinya” visitant vinyes velles localitzades als massissos d’Ordal i Garraf. Durant l’itinerari es podrà veure l’obertura de la fulla i es coneixerà la influència del clima temperat pel mar. S’acabarà la ruta visitant les Caves Tutusaus, on Raimon Badell, l’enòleg del celler, explicarà les particularitats dels seus vins.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa