VadeVi
Artur Mas presidirà l’acte de cloenda dels 50 anys de la DO Penedès

La Denominació d’Origen Penedès tindrà un convidat especial en la festa de cloenda del cinquantenari de la seva creació: el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas. La jornada s’ha programat pel proper 10 de juny, en un municipi encara per determinar, i comptarà amb amb la implicació de les institucions, cellers i viticultors.

Francesc Pascual i Josep Ribas, president i director del Consell Regulador de la DO, respectivament, s’han felicitat per la possibilitat de gaudir de la companyia de la primera autoritat catalana. Ambdós han participat aquest dilluns en la quinzena edició dels Nous Penedès, a les Drassanes de Barcelona, on s’han presentat les novetats d’enguany.

Pascual i Ribas han afegit que seguiran assumint el repte de treballar en la millora, promoció i qualitat dels productes de la denominació, i faran una tasca de visualització i de comunicació que permeti arribar a tots els públics. Tot això significa fer una campanya publicitària a la televisió i implicar-se encara més amb esdeveniments com el Vijazz i la Mostra de Cinema de Vilafranca del Penedès, a més de reactualitzar el Pla Estratègic. I es mantindrà una ferma aposta per la varietat més emblemàtica, el xarel·lo.

El Consell Regulador també posarà a disposició de tots els viticultors i cellers el mapa de sòls a través de un nou sistema informàtic que permet la disgregació de la composició del territori.

Una altra eina que s’ha elaborat per potenciar la visualització de tot el que és Penedès és un fulletó a tot color on es presenta de forma molt atractiva tot allò que té a veure amb la comarca, la vinya i el vi.

De la publicitat a la televisió se n’ha avançat poca cosa, malgrat que Ribas ha recollit mil i una idees i ah dit que es vol fer alguna cosa diferent i d’impacte.


Presentació dels nous Penedès a les Drassanes de Barcelona FOTO: VADEVI.CAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa