VadeVi
Vinseum mostra famosos i vi en una exposició fotogràfica
  • CA
Un fragment d'una de les imatges que es podrà veure al Vinseum

!--akiadsense-->

Dins de la seva programació cultural, VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya dedica una especial atenció a l’organització del Most Festival Internacional de Cinema del Vi i del Cava que se celebra anualment al novembre, pels volts del dia europeu de l’enoturisme. Enguany, arriba una exposició des de la regió suïssa del Valais. ‘Autour d’un verre du vin’ proposa descobrir quin és el vi de les estrelles i quines són les estrelles del vi.

L’exposició presenta una part de la col·lecció de retrats fotogràfics de Gérard-Philippe Mabillard i neix de la suma de les seves dues passions: el cinema i el vi. La mostra que es podrà veure a Vilafranca inclou 29 imatges en blanc i negre realitzades per Gérard-Philippe Mabillard, fotògraf, comissari i veritable ànima d’aquest projecte. I forma part d’una campanya benèfica en pro dels infants desafavorits de la ciutat de Pereira, a Colòmbia. L’objecte que apareix a totes les fotografies d’aquesta exposició és la copa de vidre. Les 26 estrelles del setè art que aquí l’acompanyen (Gérard Depardieu, Quentin Tarantino, Woody Allen, Marthe Keller, Oliver Stone…) són testimonis formidables del món contemporani.

Quentin Tarantino i vi
Quentin Tarantino amb una copa de vi | Gérard-Philippe Mabillard

!--akiadsense-->

Després de l’edició del catàleg que porta el mateix títol (Éditions Glénat, Suïssa, 2017), ara l’exposició dona l’oportunitat de descobrir imatges inèdites, instants de vida de personatges que il·luminen amb la seva presència escenaris i platós d’arreu del món.

L’exposició s’inaugura divendres 26 d’octubre a les 20 h i trobareu més informació seguint aquest enllaç.

A l’entorn d’aquesta exposició es faran tastos especialitzats. ‘El vi de les estrelles’ amb Xavi Roig, ‘Els vins del Valais’ amb José Vouillamoz i ‘Vins de Jean Leon, de Hollywood al Penedès’ amb Mireia Torres i Roser Catasús.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa