Bàrbara Forés i els platillos del Fumet a Molins de Rei

L'Associació Molinenca de Tast proposa la 4a Envinada, Vi & Gastronomia, pel proper dimecres 13 de Febrer

L’Associació Molinenca de tast fa activitats tot l’any. Foto: Facebook Molinenca de Tast

L’Associació Molinenca de Tast presentarà el vins del celler Bàrbara Forés en un tast maridatge al Restaurant El Fumet el proper proper dimecres 13 de Febrer.

Els vins aniran acompanyats del platillos que elaborarà el Jordi Pujol d’El Fumet, un cuiner i un restaurant que volen ser un referent amb el món del vi i la restauració de qualitat de la Molins de Rei.

El celler Barbarà Forés és un dels celler de més qualitat de la D.O. Terra Alta i un dels grans artífex de la fama del garnatxa blanca d’aquesta Denominació d’Origen. Està situat a Gandesa, on el·labora vins amb un segell molt personal i un acurat respecte a cadascun dels terrers d’on provenen.

La Terra Alta és una comarca on la proximitat de les serres protegueixen les vinyes del cerç i, alhora, la depressió de l’Ebre permet que hi arribi la bonança del garbí. Aquestes condicions úniques, aconsegueixen un raïm propi adaptat a les exigències i característiques de les diverses finques que s’hi cultiven i on el celler Bàrbara Forés només utilitza adobs orgànics i productes naturals.

Amb el nom Bàrbara Forés, el matrimoni Carme Ferrer i Manuel Sanmartin ha volgut retre homenatge a la rebesàvia Bàrbara Forés nascuda a Gandesa el dia 7 de febrer de l’any 1828. Segons el celler, “Bàrbara Forés significa, doncs, el respecte i la tradició, però també la capacitat que té cada nova generació per a perfeccionar i millorar l’herència rebuda”.

El preu de l’envinada serà de 15€ pels socis del Club Envinades i de 20€ pels no socis.

El tast es farà al Restaurant El Fumet c/ Santiago Rusiñol, 2-Local 8, Molins de Rei (al passadís que dona a la plaça interior) i hi ha 22 places disponibles. La inscripció es pot fer a través del correu electrònic: molinencadetast@hotmail.com

L’Associació Molinenca de Tast

El Club Envinades organitza diverses activitats tot l’any:

– Envinades: Presentació de bodegues amb maridatge

– Visites esclusives a Bodegues

– Envinadetes: trobades de socis del club per a tastar vins

– Ofertes especials de enoturisme i vi

– Descomptes en els preus de les activitats relacionades amb el mòn del vi

– i tot allò que se’ns acudeixi o ens proposeu

El preu per ser soci és de 15€ anuals i dóna dret a: mensualment s’organitzen o un tast o un maridatge, o una visita o un altre activitat, excepte els mesos de juliol i agost.

Per fer-se soci del Club Envinades envieu un correu a: molinencadetast@hotmail.com

Nou comentari