VadeVi
Wines & Cava Business Forum, per portar el vi català al món
  • CA
Wines & Cava Business Forum

!--akiadsense-->

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de Prodeca, conjuntament amb Incavi, Pimecava, Institut del Cava, Associació Vinícola Catalana organitzen la segona edició de Wines & Cava Business Forum, un esdeveniment que posa en contacte les empreses catalanes amb compradors de mercats tercers.

Durant dos dies, 5 i 6 de juny, el Wines & Cava Business Forum desenvoluparà un extens programa de reunions sectorials i trobades B2B. Aquestes reunions tenen una durada de 20 minuts amb cada comprador, es realitzen d’acord a una agenda preestablerta per l’organització i cerquen maximitzar els resultats comercials per a les empreses catalanes del sector vitivinícola que, enguany, es podran entrevistar amb més d’una trentena de compradors de 15 mercats estratègics.

Durant l’acte d’obertura del Wines &Cava Business Forum, que es celebra al Museu del Disseny de Barcelona, el matí del 5 de juny a les 09.30 h, el director gerent de Prodeca, Ramon Sentmartí ha presentat la ponència Orientació exportadora del sector agroalimentari català .

Posteriorment, el director general de l’INCAVI, Salvador Puig, i el tècnic de recerca de l’INCAVI, Enric Bartra, han ofert un tast de vins elaborats amb diferents varietats autòctones de Catalunya, sota el títol “Wine diversity in Catalonia”.

Aquestes intervencions tenen com a objectiu presentar als compradors internacionals les potencialitats de Catalunya com a hub gastronòmic i agroalimentari, i donar cobertura a les empreses catalanes que posteriorment iniciaran les rondes de reunions.

A la trobada hi ha reprentats els mercats americans de Brasil, Canadà, Colòmbia, Costa Rica, Estats Units: Connecticut, Florida, Illinois, Nova York, Michigan, Texas, Washington DC, Mèxic, Perú i República Dominicana, els asiàtics de Hong Kong i Taiwan i Austràlia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa