Bouquet d’Alella dobla la producció del Syrah

Després d'esgotar en tan sols 5 mesos l'estoc del Bouquet d'A Syrah 2010, el jove celler de la DO Alella decideix ampliar la producció del seu vi negre

Del Bouquet d’A Syrah 2011 se n’han embotellat i numerat 4.000 ampolles. Foto: VADEVI.cat

Un total de 4.000 ampolles constitueixen la producció de Bouquet d’A Syrah 2011 que s’acaba d’embotellar, doblant així la quantitat posada a la venda de l’anyada 2010. La bona acollida dispensada al vi negre de Bouquet d’Alella, del qual les 1.500 ampolles del 2010 es van vendre en tan sols 5 mesos, ha fet que s’hagi decidit incrementar l’estoc d’aquest vi, amb l’objectiu de poder atendre la demanda dels restaurants i clients que n’han sabut apreciar les seves particulars propietats.

El Bouquet d’A Syrah 2011 porta un any en barriques de roure i passarà ara 6 mesos en ampolla abans de sortir a la venda. Presenta algunes millores respecte la seva primera edició, i és que com expliquen els responsables del celler, “es preveu que sigui un vi menys àcid i amb menys tanins verds que el del 2010, ja que la maduració d’aquesta varietat va ser més equilibrada”. Per tot això, creuen que “serà un vi encara més agradable que el de l’edició precedent, i més fàcil de veure”.

L’increment de producció s’ha fet valorant al màxim les possibilitats d’aquest vi i l’interès creixent que ha anat despertant, però sense aparcar la filosofia del celler. Cal recordar que Bouquet d’Alella opta per fer aquestes vinificacions tan petites, en comparació amb d’altres bodegues, per poder mimar i cuidar al màxim els vins resultants, garantint-ne d’aquesta manera la seva excel·lència i exclusivitat.

Nou comentari