VadeVi
Comença Brinda’m Vi, la Festa de la Verema de la Conca
  • CA

Aquest cap de setmana i fins el 30 d’agost, l’Espluga viurà una nova Festa de la Verema, el BRINDA’M VI, Fira DO Conca de Barberà, que aquest any arriba ja a la 45a edició. BRINDA’M VI evoca en l’ambigüitat de la lectura, amb la dualitat de “l’ofereix-me vi” i del “brinda amb vi.

Durant els quatre dies, els visitants podran adquirir a l’estand d’informació una copa amb una bossa porta-copes per 3 euros, i a partir d’aquí, es podrà visitar aquell celler que més interessi o agradi i omplir dita copa abonant directament el seu preu, que sempre oscil·larà entre 1 i 2 euros. Tots els estands disposen, com a mínim, d’un dels seus vins o caves al preu d’un euro.

Pel que fa als estands de restauració i gastronomia, s’oferiran les degustacions seguint el mateix criteri. Cada restaurant o establiment disposarà de com a mínim una degustació – tapa que comercialitzarà al preu d’un euro, i a més a més es serviran d’altres varietats de tapes per completar l’oferta gastronòmica.

Aquest any el BRINDA’M VI comptarà amb estands expositors de cellers i vinoteques, de gastronomia i restauració i de licoreria. També es durà a terme la segona edició del BRINDA’M BACCUS, divendres 28 d’agost a 2/4 de 10 del vespre, on simbolitzant que el vi, la gastronomia i la festa tenien en el déu Baccus el seu màxim representant a l’antiga Roma, els assistents podran participar en el mari maridar una selecció de 6 vins i caves de la DO Conca de Barberà amb 6 tapes d’alta cuina.

El BRINDA’M MÚSICA omplirà el recinte firal dissabte i diumenge amb actuacions en viu de la Tarragonako Txalaparta Eskola i la Black Rider Country Band, a més d’un concurs de batucades.

Entre la resta dels actes hi destaquen la 10a Trobada i Intercanvi de Plaques de Cava i la piada i obtenció del primer most de la collita 2014 el dissabte 29 d’agost i l’EndeVIna, el tradicional concurs de tast a cegues al recinte firal durant el cap de setmana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa