VadeVi
Freixenet anuncia canvis al Consell d’Administració
  • CA

Fa poques hores anunciàvem la reestructuració del Grup Dr. Oetker, la matriu de Henkell & Co, partner de Freixenet; i ara la marca catalana ha emès un comunicat en el qual avança els canvis que aquest moviment suposa pel Consell d’Administració del Grup Freixenet. Alfred Oetker i Carl Ferdinand entren com a president i conseller respectivament en substitució d’Albert Christmann i Demetrio Carceller.

Els nomenament sumen novetats al Consell on hi continuen Pere Ferrer i Andreas Brokemper com a consellers delegats; i José Maria Ferrer, com a membre del Consell.

Pere Ferrer, CEO de la companyia: “Estem encantats amb l’èxit conjunt i mirem amb gran il·lusió cap al futur d’una aliança positiva”.

Alfred Oetker, president del Consell, afegeix: “Basant-nos amb el gran èxit de Freixenet durant els últims tres anys, el meu germà i jo esperem treballar al costat de Pere Ferrer, Josep Maria Ferrer i el Doctor Andreas Brokemper”.

En l’actualitat, apunta també el comunicat, Henkell Freixenet és líder mundial del mercat de vi escumós amb una quota del 9,7% (font: IWSR). Freixenet és la marca més forta de la companyia, que espera vendre 100 milions d’ampolles aquest 2021.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa