Vista general de Porrera Foto: Joan GGK

L’associació Cellers de Porrera, formada pels disset cellers d’aquesta localitat del Priorat, organitza la quarta edició del tast “Carinyenes a Porrera” que se celebrarà el divendres 4 de maig a les 20 hores a Cal Porrerà. El tast s’acompanyarà d’un sopar elaborat pel restaurant Cal Carlets.

Dels vins tastats només uns quants es trobaran al mercat en limitadíssimes produccions, la majoria son mostres de les carinyenes que després s’ensamblaran per tal d’elaborar els millors vins dels cellers i que han estat embotellats especialment per aquest tast.
La carinyena està profundament arrelada i adaptada al sòl de llicorella, de vinyes velles de baixa producció, situada en diferents ubicacions i microclimes de l’accidentada orografia de Porrera. Durant l’acte també es podran tastar els xarel·los del Celler Pardas, convidat d’enguany. Les places són molt limitades i és imprescindible reservar. Informació i venda anticipada a www.cellersdeporrera.com .

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa