Carinyenes de Porrera, tast el 3 de maig

L’associació Cellers de Porrera, formada pels 17 cellers d’aquest municipi de la DOQ Priorat, organitza la cinquena edició del tast ‘Carinyenes a Porrera’ que se celebrarà el divendres 3 de maig a partir de les 20 hores al restaurant Lo Teatret. Durant el tast es servirà un sopar pica-pica elaborat pel mateix restaurant i estarà amenitzat amb música en directe.

En aquesta ocasió els cellers de Porrera oferiran les millors carinyenes de la collita 2011 en un tast irrepetible, ja que dels vins tastats només uns quants es trobaran al mercat en limitadíssimes produccions, ja que la majoria son mostres de les carinyenes que després s’ensamblaran per tal d’elaborar els millors vins dels cellers i que han estat embotellats especialment per aquest tast. A més, hi haurà com a celler convidat La Vinyeta de la DO Empordà.

Les carinyenes de Porrera estan profundament arrelades i adaptades a la licorella, el sol de la zona. Es tracta de vinyes velles de baixa producció, situada en diferents ubicacions i microclimes de l’accidentada orografia de Porrera. El tast compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Porrera, el Consell Regulador DOQ Priorat i la Fira del Vi de Falset. Les places són molt limitades i és imprescindible fer reserva. Informació i venda anticipada a www.cellersdeporrera.com

Nou comentari