VadeVi
La Carretera del Vi porta la Festa de la Floració a Masia Torreblanca

La Carretera del Vi dona la benvinguda a l’inici de l’estiu amb una nova edició de la Festa de la Floració que enguany tindrà lloc el 3 de juny a Masia Torreblanca d’Olèrdola. A partir de quarts de set de la tarda i fins a la mitjanit, el celler i el seu entorn acollirà un complet programa de propostes enoturístiques que aniran des d’una mostra de vins i caves premium dels 13 cellers que integren La Carretera del Vi, fins a activitats enoturístiques, culturals, lúdiques i música en directe i un final de festa amb DJ, tot acompanyat de gastronomia.  

Masia Torreblanca
El celler Masia Torreblanca acull una nova edició de la Festa de la Floració a primers de juny | Foto: cedida

Festa anual, itinerant que ‘demana’ una peça de roba blanca

La Festa de la Floració se celebra anualment i de manera itinerant en un dels 13 cellers que formen La Carretera del Vi, la wine road lineal de l’estat que uneix les vinyes del Penedès amb la costa mediterrània. Les anteriors edicions de la Festa de la Floració es van celebrar a Torre de Veguer (2018), Família Torres (2019) i Finca Viladellops (2022).

L’esdeveniment començarà a les 18:30 h amb una àmplia mostra de vins dels cellers Mas Bertran, Rovellats, Parés Baltà, Colet, La Xarmada, Família Torres, Mastinell, Bodegues Pinord, Masia Torreblanca, Viladellops, Torre del Veguer, Puig Batet i Hospital de Sitges. Entre les particularitats de la cita hi és que són els mateixos elaboradors qui serveixen i donen a conèixer els seus productes a les persones assistents. En paral·lel a la mostra, i al llarg de tota la tarda i vespre es guiaran visites teatralitzades a la Masia Torreblanca, passejades per la vinya que envolta la finca, tastos, i activitats sorpresa que s’acompanyaran de música en directe i oferta gastronòmica.

Com ja és tradició en la trobada, es demana als assistents que vesteixin alguna peça de roba blanca. Les entrades tenen un cost de 75 euros i es poden reservar a través de la pàgina web de La Carretera del Vi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa