El Departament d’Agricultura, a través de l’empresa pública Promotora d’Exportacions Catalanes (PRODECA), participa, en col·laboració amb la Federació d’Indústries d’Alimentació i Begudes (FIAB), l’Institut de Comerç Exterior i el Ministeri de Medi Ambient, i Medi Rural i Marí (MARM), en la Jornada d’Alimentació i Gastronomia Espanyola que se celebrarà a l’escola de cuina Kendall Culinary School de Chicago, avui 20 de setembre.

Aquesta actuació s’emmarca dins d’un programa d’accions per a l’impuls de les vendes de productes agroalimentaris de l’Estat espanyol en diferents mercats, especialment en els segments d’hostaleria, restauració gourmet, així com gran distribució.

Les Jornades tenen com a objectiu donar suport a les empreses del sector en la tasca de promoció a través dels seus distribuïdors/importadors, i ajudar a aquelles que no tinguin presència en determinats mercats a introduir-hi els seus productes.

El programa inclou una combinació d’exposició de productes, seminaris monogràfics i degustació de tapes d’avantguarda, un instrument que esdevé eficaç per a promocionar la cultura gastronòmica i donar a conèixer els productes i la seva qualitat.

Les empreses catalanes participants són Cal Saboi (oli d’oliva DO Les Garrigues) de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental), Castell del Remei SL (vi DO Costers del Segre) de Castell del Remei (Noguera) i Badia Vinagres SL (vinagre) de Mollerussa (Pla d’Urgell).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa