VadeVi
Castell Perelada estrena imatge amb el llançament de dos nous vins

Castell Perelada canvia d’imatge. Durant aquest 2009 tot el packaging dels vins i caves del celler incorporarà el nou logotip en negre i plata que, amb quatre figures en forma de trapezi, simbolitza els merlets de les torres del Castell de Perelada.

El celler estrena imatge i ho fa amb el llançament de dos nous vins: 3 Finques i 5 Finques. Són vins que, segons el celler, “van més enllà dels conceptes de criança i reserva per esdevenir una representació de la sofisticació i complexitat que permeten assolir els diferents terrers i varietats conreats a l’Empordà”.

Castell Peralada ha adquirit al llarg dels anys cinc finques a l’Empordà de cinc tipus de sòls diferents. De fet, la DO concentra una varietat de sòls que es dóna en molt pocs llocs. Des de vessants de pissarra fins a planes de sorra, passant per sediments d’origen fluvial, terres riques en llims i argiles o sòls de grava.

Aquesta heterogeneïtat de terrenys i l’ampli ventall de varietats autoritzades per la D.O. Empordà han permès, afirma el celler, “cercar i trobar les combinacions òptimes entre cada terrer i les varietats que millor s’adapten a ell”. Ara presenten els nous Castell Peralada 3 Finques Criança i Castell Peralada 5 Finques Reserva. El primer és un cupatge de samsó, garnatxa, cabernet sauvignon i merlot que ha fet un any de criança en bóta. El segon està fet amb merlot, garnatxa, cabernet sauvignon, sirà, ull de llebre i cabernet franc, i ha estat envellit en bóta durant dinou mesos.


Els vins que Castell Perelada acaba de presentar: 3 finques i 5 finques FOTO: CASTELL PERELADA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa