VadeVi
“Catalunya entre copes” dona els seus beneficis a Ampert, Pallapupas i Homeless Entrepreneur
  • CA
Catalunya entre copes

!--akiadsense-->

En Johnny Alemán i en Pep Gutiérrez, dos estudiants de Sommelier de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya de Vilafranca del Penedès, amb l’ajuda i col·laboració d’English for Wine Aspects, van organitzar 12 sessions de tast de vins catalans. Aquest conjunt de sessions va rebre el nom de “Catalunya entre copes”.

El mentor i tutor de les pràctiques va ser l’Andrew Ashurst, professor d’anglès del curs de Sommelier i director d’ English for Wine Aspects i St. Paul’s English Academy.

Les sessions consistien en tastar vins de les 11 Denominacions d’Origen catalanes i de la DO Cava. A cada sessió s’introduïa una DO diferent a través d’una presentació on s’explicava les característiques de cada una d’elles, així com el clima, el sòl, les varietats, la tipologia de vins, etc. Després es tastaven 5 vins.

Gràcies a la col·laboració de diversos celelrs, es va decidir donar els beneficis obtinguts pels tasts a 3 organitzacions sense ànim de lucre: Ampert, una associació de l’Alt Penedès que proporciona transport a l’ICO als malalts que pateixen càncer de la comarca; Pallapupas, una entitat que ajuda als malalts portant somriures en les seves estades als hospitals pediàtrics; i, per últim, Homeless Entrepreneur, una comunitat que proporciona ajuda a les persones sense sostre de la ciutat de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa