VadeVi
Catalunya, seu de la International Wine Tourism Conference 2016
  • CA

El director de l’ACT, Xavier Espasa, durant la clausura de la convenció

Catalunya serà la seu de la International Wine Tourism Conference 2016, IWINETC 2016. El director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, a la clausura del congrés IWINETC 2015 que s’ha fet a Reims a França ha recollit el testimoni per organitzar l’edició de l’any vinent conjuntament amb la Diputació de Barcelona, ja que les comarques de Barcelona són una part important de la destinació enoturística catalana amb quatre Denominacions d’Origen.

En l’edició d’enguany, l’Agència Catalana de Turisme també ha estat present a la zona d’expositors i ha participat en diverses trobades per fer contactes i crear sinèrgies amb més d’una vintena d’operadors turístics especialitzats.

Aquesta acció forma part del programa Enoturisme Catalunya, que la Generalitat va endegar el 2013 i que té com a objectiu posicionar Catalunya com a destinació enoturística de referència a escala internacional.

L’International Wine Tourism Conference és un congrés anual que aquest any ha arribat a la seva setena edició, convertint-se en un referent de l’enoturisme a nivell mundial. En anys anteriors, el congrés s’ha celebrat en altres destinacions europees com Tbilisi, Geòrgia al 2014, Zagreb, Croàcia 2013 o Perugia, Itàlia el 2012.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa