Catavins, la fira sobre el món del vi que se celebra anualment al recinte de Fira Sabadell, ja està a punt per a la seva quarta edició, que tindrà lloc l’11, 12 i 13 de novembre de 2011. Es tracta d’un certamen que ha trobat ja la seva consolidació, amb una assistència massiva de públic xifrada en 17.000 professionals i aficionats del món del vi, i on les empreses expositores han pogut desenvoluparlínies de negoci, tant a la zona de Sabadell, com a la resta de Catalunya i fins i tot pel que fa a l’exportació.

De cara als cellers, presentarà novetats. Per primera vegada, es convocaran els Premis Catavins, als quals només podran optar les empreses expositores i que decidirà un selecte jurat. A més de premiar vins de fins a vuit categories diferents, els tres productes més ben puntuats de tots rebran un premi especial, consistent a la seva inclusió directa en alguns dels principals restaurants de Sabadell i comarca.

Amb la mirada posada en l’important mercat internacional, manté l’aposta que va encetar l’any passat, amb l’organització del segon workshop especialitzat, en què els cellers participants podran reunir-se privadament amb importadors vinguts d’arreu del món i interessats en els vins d’aquí. Aquest esdeveniment comptarà amb la presència d’un destacat crític internacional, que dirigirà un tast magistral dels vins participants al workshop a un auditori format pels importadors convidats, premsa i professionals.

D’altra banda, els cellers participants tindran la possibilitat oberta d’organitzar activitats pròpies durant el transcurs de la fira, i també podran interactuar amb els socis del Club Catavins, fundat l’any 2010 i que compta amb més de 6.000 afiliats. Activitats per al gran públic Precisament el públic d’aficionats al món del vi és un dels principals actius.

Com sempre, les més de 17.000 persones que s’esperen en aquesta quarta edició tindran la possibilitat de tastar i degustar centenars de vins diferents i gaudir de les explicacions directes donades pels seus elaboradors als estands de la fira. A més, renovarà les seves activitats orientades al públic assistent, que disposarà d’un complet programa per descobrir o endinsar-se en el coneixement del món del vi, de la mà d’alguns dels millors experts d’aquí i de fora.

Un programa d’activitats que comptarà també amb algunes sessions exclusivament destinades al públic professional, on sommeliers, restauradors i botiguers podran conèixer algunes de les propostes més avantguardistes del panorama vitivinícola actual.


El Catavins de Sabadell se supera cada any que passa FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa