VadeVi
Vilarnau posa el cava a la cita amb el tenis, Barcelona i el Conde de Godó

El Barcelona Open Banc Sabadell Trofeu Conde de Godó torna a unir un any més el cava i el tenis. Reprenent la tradició de les dues últimes edicions, Vilarnau esdevé de nou el cava oficial d’aquesta cita esportiva que celebra la setantena edició aquesta setmana del 17 al 23 d’abril a Barcelona.

Vilarnau Rosé Delicat, a la final

Caves Vilarnau ha celebrat la present col·laboració en una recent trobada a les seves caves amb Tommy Robredo, tenista que va aixecar el 2004 el trofeu que l’acreditava com a guanyador de la competició. Damià Deàs, enòleg i gerent del projecte vinícola, li ha entregat l’ampolla de Vilarnau Rosé Delicat que el guanyador del torneig d’enguany destaparà el pròxim 23 d’abril, data de la gran final, per celebrar la victòria.

Un torneig i una cava sostenibles

Els responsables del Barcelona Open Banc Sabadell incideixen en el fet que aquest és “torneig de referència al circuit ATP també des del punt de vista de la sostenibilitat”. Compta, expliquen, amb el certificat ISO 20121 de gestió d’esdeveniments sostenibles i ha estat reconegut per Barcelona Biosphere amb la distinció al compromís per a la sostenibilitat turística de la ciutat. Una filosofia, diran, que comparteix Vilarnau, celler certificat pel “Wineries for Climate Protection” i que aposta per una elaboració ecològica dels caves.

Sigui com sigui, aquesta col·laboració materialitza un punt de trobada entre el sector del cava i el tenis, dos mons que d’entrada semblen diferents, però que segons els organitzadors tenen punts en comú. “Comparteixen sons, com el que provoca destapar una ampolla i el cop d’una raqueta. També les formes, com les bombolles d’una copa de cava són similars a les pilotes de tenis. Les vinyes són les xarxes i la terra, l’escena on neixen els caves i es creen els campions. En definitiva, el cava és, igual que la victòria al “Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Comte de Godó”, sinònim de passió i celebració”, detallaran.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pablo a abril 18, 2023 | 11:02
    Pablo abril 18, 2023 | 11:02
    Srs de Vilarnsu: Sostenible amb un helicopter de fons? Ens ho podeu explicar? Gràcies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa