Aquest diumenge 22 de novembre, a les 7 de la tarda, continua la temporada de música a l’Auditori de Vilafranca amb El Amor Brujo, de Manuel de Falla a càrrec de l’Orquestra de Cambra del Penedès i la mezzo-soprano Anna Alàs.

El Amor Brujo és una de les obres cabdals de la música del segle XX i l’obra més popular del seu compositor, Manuel de Falla. Estrenada l’any 1915 està inspirada en el folklore andalús i té les arrels en la música gitana. És una obra de referència per la seva conjunció del llenguatge popular i l’estil clàssic i compta amb una instrumentació molt original d’una riquesa tímbrica i sonoritat úniques.

La mezzo-soprano Anna Alàs, una de les cantants de referència del panorama de la lírica de la nova generació, és la solista convidada per aquest concert en el que també podrem gaudir de peces d’autors contemporanis de Falla, com Debussy i Ravel.

Després del concert es podran degustar dos productes emblemàtics de Cava Llopart: Cava Rosé Brut i el vi negre Castell de Subirats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa