El pròxim dissabte 23 d’octubre el celler familiar Castellroig acull el 2n aniversari del Cava&Twitts, esdeveniment mensual on es combinen twitters i caves per potenciar aquesta innovadora eina de comunicació 2.0. Després d’un descans de 3 mesos, torna, dos anys després de la seva primera trobada.

És una convocatoria on els assistents, prèvia reserva a través del twitter, poden accedir a un dinar a les caves Castellroig en companyia d’empresaris vilafranquins seguidors d’aquesta eina social, com @albertmoreno de Feedbackmp, @pepmiret de BombonsCudié, o @marcelsabate de Castellroig. Les 100 places disponibles es van esgotar a les dues hores de ser publicat al Twitter.

Cava&Twitts és un punt de trobada on es vol donar a conèixer i potenciar un nou mitjà de comunicació en companyia d’un acte tan social com brindar amb cava. A través d’aquestes reunions mensuals, tant l’usuari actual de Twitter com els que encara no ho és gaudeixen d’un apropament a aquesta nova eina de comunicació. Què és, per a què serveix, qui ho fa servir i, en general, tot el que surgeixi entorn a una copa de cava.

Cada edició està dedicat a un tema relacionat amb Twitter, a partir del qual es pot explicar i entendre millor tot el que s’amaga rere aquesta eina. Per això, es convida a persones relevants i directament relacionades amb el contingut de cada esdeveniiment, siguin o no siguin usuaris del twitter.

En paraules d’una de les organitzadores de cava&twitts, Marta Abella, “el nostre objectiu és enfortir la comunitat d’usuaris de Twitter, establint relacions entre ells i ampliant a través de la divulgació de les seves utilitzacions i possibilitats. I que millor per a fer-ho que compartint una bona copa de cava de @marcelsabate, el primer cavista que va confiar en aquest projecte i que des de la primera edició, ara fa dos anys, ens ha acompanyat”.

Més informació a http://www.cavaandtwitts.com

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa