VadeVi
Caves Rovellats fa camí cap a la sostenibilitat amb una mirada jove
  • CA

Caves Rovellats, projecte familiar ubicat a Sant Martí Sarroca a l’Alt Penedès, afronta aquests últims dies del 2021 amb novetats i un nou pla estratègic de millora en gestió i posicionament de la marca de vins escumosos. I ho fan sota la direcció de Josep Cardona, tercera generació, i en un entorn presidit per una masia del segle XV on la cava, situada a dotze metres de profunditat, té com a particularitat la seva estructura d’estrella de sis puntes i una rotonda central.

Les novetats de la companyia passen per una reestructuració de la gestió comercial, la renovació d’una part de la gamma de productes i la creació de noves propostes d’enoturisme amb un equip totalment renovat. Aquest canvi també s’ha efectuat en el procés d’elaboració, ja que unes 50 hectàrees de vinyes de la seva propietat s’han reconvertit a ecològiques.

“Rovellats és una empresa socialment responsable, compromesa i sostenible. A través de diverses accions i inversions dins el celler, Rovellats ha disminuït el seu impacte ambiental i col·labora en diversos programes socials i solidaris”, diran des de la companyia, i ho exemplificaran a partir de pràctiques habituals com la disminució del consum de l’aigua, l’ús de materials reutilitzables o reciclables i l’ús d’energia verda. A més a més, Rovellats participa en diversos programes de reinserció social i en accions solidàries, com el Festival MusicVeu que organitza Pinnae en benefici d’entitats socials del Penedès.

Rovellats Vinyls obre les portes a un enoturisme jove

L’estiu passat es van posicionar com un dels cellers actius amb enoturisme gràcies a unes sessions que maridaven els vins de la marca amb sessions de DJ. Els Rovellats Vinyls by Jonh Jacobsen van ser una sensació que continuarà atraient de manera puntual públic jove a les instal·lacions del celler, juntament amb altres activitats com les sessions de ioga, concerts, narracions de contes per a adults o tallers infantils.

D’altra banda, Rovellats també presenta nous paquets enoturístics pensats per a tots els públics i dels quals es pot gaudir durant tot l’any. Es tracta de visites comentades amb tast de producte, els esmorzars a la vinya, les rutes amb bicicleta o el servei de CavaBar que cada cap de setmana obre les seves portes de 12.30 a 14.30h amb entrada lliure.

Rovellats també forma part dels cellers de La Carretera del Vi, una experiència enoturística de 13 cellers promocionades sota una sola marca i que permet també gaudir de l’enoturisme i dels paisatges, vins i projectes vitivinícoles del Penedès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa