Caves Castellroig potencia l’ús d’internet i les xarxes socials per promoure el vi i també per comercialitzar-lo. De fet, el celler de Subirats ofereix la possibilitat de comprar vins de manera on-line i disposa també de web i blog a internet.

És per això que aquest dissabte acull la segona edició del Vins&Blogs de la Penedesfera. Es tracta d’una trobada de blogaires de dins i fora del Penedès per parlar de l’actualitat al món blocaire i a la web 2.0 en general però també per conèixer i degustar vins del territori. En la primera edició celebrada a la primavera, Caves Castellroig va ser un dels tres cellers convidats a parlar de com potenciaven els seus vins a través de la xarxa. Hi anava com a exemple de celler implicat en l’ús d’internet.

En aquesta segona edició, serà l’únic celler que hi participi perquè, més que celler convidat, es tracta del celler que ha convidat a les seves instal·lacions als blogaires de la trobada. Un cop acabada la xerrada-debat entorn a internet, els assistents faran la visita al celler i un tast dels seus vins. Aquest Vins&Blogs té el suport del Patronat de Turisme de Subirats.

La cita és aquest dissabte a les 10 del matí a les instal·lacions de Caves Castellroig. Per assistir-hi cal tenir un blog a internet i haver confirmat l’assistència a l’esdeveniment creat a Facebook. Aquest divendres es lliuraran els Premis Blocs Catalunya 2009, en els quals el bloc de la Penedesfera ha quedat finalista. Si guanya, el Vins&Blogs de dissabte servirà també com a celebració.


Participants del primer Vins&Blogs FOTO: PENEDESFERA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa