VadeVi
Caves Guilera inclou el Braille en el disseny del seu nou cava Musivari
  • CA

Caves Guilera ha presentat el seu nou cava Musivari –Ciència que estudia el mosaic– el producte insígnia de Cava Guilera i que inaugura al celler una nova línia de caves prèmium elaborats a partir de les grans anyades.

Tanmateix, l’interès d’aquest nou producte no només radica en la seva l’altíssima qualitat i versatilitat gastronòmica, sinó que Musivari també destaca per la innovació en l’àmbit del màrqueting inclusiu i les arts gràfiques, a l’incorporar l’alfabet Braille al seu disseny.

Zekogram, la consultora de màrqueting inclusiu encarregada del disseny de l’etiqueta Musivari, ha reinventat el Braille tradicional i l’ha convertit en un element de disseny per veure i tocar. Segons el comunicat del celler, “a través del braille Zeko el llenguatge esdevé una experiència enfocada a impactar a tots els públics. Un pas més cap a l’assimilació d’una idea: Que tots som iguals i diferents. I d’una altra: Que la responsabilitat social corporativa pot repercutir favorablement en la imatge de marca i posicionament”.

Musivari és el primer cava que arriba al mercat amb braille de valor afegit. Aquest element fonamental per a les persones cegues ha estat reinterpretat per Zekogram per tal d’oferir una nova experiència d’usuari per a tots els públics. Enaltint el mosaic -fenomen atribuït al concepte de Musivari l’estètica del braille s’integra amb la imatge de marca assolint un disseny per a veure i tocar.

Fitxa Tècnica

Cava Guilera Musivari Brut Nature Gran Reserva

Edició Especial Grans Anyades

DO Cava

Collita: 2006

Varietats: xarel·lo, macabeu, parellada

Servei: 4 – 5º _/ Conservació: inferior a 18º _

Conté sulfits. 75cl. 12% vol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa