Celler el Masroig inaugura l’ampliació de les seves instal·lacions

La nova nau de 500m2 està destinada al procés final de l’elaboració del vi i l’embotellat. Foto: Celler del Masroig

Després de prop d’un any de treball, el proper dissabte 17 de desembre a les 13.30h, Celler el Masroig inaugurarà l’ampliació de les seves instal·lacions. Una nova nau de 500m2 destinada al procés final de l’elaboració del vi, l’embotellat.

L’acte comptarà amb l’assistència del Conseller d’Agricultura, Josep Maria Pelegrí, acompanyat per Jordi Bort, director general de l’INCAVI i per Antón Ballvé, director dels Serveis Territorials del DAAM a Tarragona.

Aquesta nova construcció permetrà al celler tenir l’equipament tècnic necessari per tal de ser més productius i competitius dins el sector vinícola i seguir avançant en el procés de transformació de la línia de negoci cap a la comercialització de vi embotellat amb Denominació d’Origen Montsant.

Celler el Masroig, fundat a inicis del segle XX, concretament a l’any 1917, és un dels cellers més importants de la comarca del Priorat i el que aglutina més hectàrees -unes 500- de vinya pròpia, totes elles emparades dins la Denominació d’Origen Montsant, amb una producció que se situa en uns 2,5 milions de kg de verema a l’any, majoritàriament de samsó i garnatxa negra.

Nou comentari