VadeVi
Cellers Carol Vallès presenta el seu nou cava Pica-soques
  • CA
Carol Vallès Pica-soques

!–akiadsense–>

Aquest diumenge 17 de febrer, Cellers Carol Vallès presenta el nou cava Pica-soques en un acte obert al públic i gratuït. L’esdeveniment comptarà amb la presentació del vi escumós, una visita guiada als cellers i un tast.

La presentació tindrà lloc als Cellers Carol Vallès (Can Parellada, s/n – Corral del Mestre, 08739 Subirats, Alt Penedès) en tres sessions: 10.30 h, 11.30 h i 12.30 h.

El Pica-soques és un vi escumós ecològic Brut Nature Gran Reserva (2015) amb un cupatge 50% Xarel·lo i 50% Chardonnay. El nou cava segueix l’aposta dels Cellers Carol Vallès per unes produccions limitades, sempre Gran Reserva i sense emprar cap mena de licor d’expedició en la seva elaboració. Es busca un cava diferent, original i únic.

El Pica-soques té una criança prolongada de més de 36 mesos i cada ampolla es degolla sota comanda, ja que el cava pot continuar envelliment fins a més de 70 mesos. La seva untuositat i les notes de vainilla i torrats li confereixen un generós volum a la boca, la qual cosa el converteix en un vi escumós ideal per maridar amb plats generosos com carns, estofats i plats de cullera.

El nou cava té una tirada limitada de 2.791 unitats, numerades una a una com les litografies, la qual cosa converteix la degustació de cada ampolla en una experiència singular.

El Pica-soques hereta la tradició iniciada amb el cava Pit-roig d’assignar a cada escumós el nom d’un ocell que viu a la finca de Can Parellada, entre les vinyes i el bosc. La voluntat dels Cellers Carol Vallès és la de recuperar els noms de cada tipus d’ocell que a poc a poc es van perdent.

Amb l’objectiu d’apropar les persones a les vinyes, el nou Pica-soques només es podrà adquirir als Cellers a un preu de 20 € l’ampolla.

A banda de la visita i el tast, el 17 de febrer s’oferirà un maridatge opcional de caves de col·lecció dels Cellers Carol Vallès (Pica-soques, Pit Roig i Gran Reserva Familiar 2011) amb tres viandes: magret, bou i secret ibèric, que es couran en la modalitat showcooking“> (demostració culinària) al mateix pati de Can Parellada. Les sessions de maridatge, limitades a 16 persones, seran a les 11.30 h, 12.30 h i 13.30 h i tindran un preu de 14€ per persona.

Preguem que reserveu plaça tant per a la presentació com per al maridatge trucant al 605 39 34 66, enviant un correu a [email protected] o reservant al web.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa