VadeVi
Cesk Freixas i Pau Vallvé, caps de cartell del Musi-Cata del Mas Foraster
  • CA

Cesk Freixas. Foto: Adrià Costa

Després de l’èxit de la primera edició del Musi-Cata del Mas Foraster de Montblanc, el celler torna a apostar pel cicle de maridatges de vi i música a les seves instal·lacions.

La programació del 2014 comptava amb tres sessions que van oferir un total de cinc actuacions d’estils molt variats amb formacions de gospel o cantautors com Espaldamaceta. Per al 2015 el calendari s’amplia i arriba a les cinc sessions, algunes d’elles dobles.

Els organitzadors confien superar els 300 espectadors de l’any passat i arribar als 500 en aquesta segona edició. El Musi-Cata manté la filosofia inicial i seguirà donant a conèixer els productes del territori i també els músics propers. Tot i això, la programació fa un pas més i incorpora figures com Cesk Freixas i Pau Vallvé.

La primera cita arriba el 23 de maig amb Xavi de la Salud Trio que presentaran un espectacle didàctic de jazz. El dissabte 4 de juliol serà el torn del cantautor Cesk Freixas i la formació El Rebost. Dissabte 15 d’agost el pati del Mas Foraster acollirà a Pau Vallvé-Sol+Looper i La Tia Samba! El 10 d’octubre, el pianista Xavi Torres amb formació de trio, serà el protagonista de la vetllada. Finalment, el dissabte 19 de desembre es repetirà el concert de gospel de la passada edició de la mà del Cor de Gospel de l’Aula de Músics. Tots els concerts seran a les set de la tarda. El preu de les entrades, que inclouen la visita al Mas Foraster, la cata i els concerts és de 20 euros per persona i dia per a les sessions de maig, octubre i desembre. El preu de les localitats pels espectacles de juliol i agost és de 25 euros.

Les entrades estaran disponibles a les instal·lacions del Mas Foraster a Montblanc, a l’estudi JonTC Photo de Reus i al web www.entradium.com

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa