VadeVi
Cevipe es constitueix com a Grup Cooperatiu per fer front als nous reptes
  • CA
CEVIPE

!--akiadsense-->

Després de gairebé 35 anys de la seva constitució com a cooperativa de segon grau, CEVIPE, Centre Vinícola del Penedès fa un pas més constituint-se en Grup Cooperatiu. Aquesta evolució sorgeix per donar resposta a les tendències del mercat actual de concentrar estructures. Amb aquest nou pas CEVIPE es consolida com una empresa suficientment dimensionada per fer front a nous reptes i objectius en comú de manera més eficient.

Amb CEVIPE, Grup Cooperatiu neix un nou actor de primer ordre en el sector vinícola capaç d’arribar a nous mercats amb la força de 13 cooperatives de base que garanteixen la traçabilitat dels productes des de l’origen i el control de tota la cadena alimentària.

Des de Cevipe, asseguren en un comunicat que “en un procés de 4 anys s’han posicionat com a una empresa cooperativa socialment responsable amb el medi ambient, i a la vegada capdavantera en la tecnificació i control dels processos d’elaboració dels seus vins i caves sense perdre els valors intrínsecs de les cooperatives tal i com acrediten les certificacions de qualitat obtingudes. Tot i aquesta evolució, CEVIPE manté intacta la seva manera d’entendre el món cooperatiu i la seva llarga història i experiència de cooperatives centenàries”

CEVIPE elabora vi base cava i vi a doll per a cellers de la DO Cava, DO Penedès, DO Catalunya, DO Conca de Barberà i DO Tarragona, així com per a empreses vinícoles d’Europa. Aquest producte s’obté a partir del raïm provinent de més de 6.000 hectàrees de vinyes dels seus socis viticultors. La capacitat productiva de CEVIPE està per sobre dels 55 milions de quilos raïm (blanc i negre) equivalents a 450.000 hectolitres. CEVIPE està integrat per 13 cooperatives situades als pobles d’Albinyana, Barberà de la Conca, Bellvei, l’Arboç, l’Espluga de Francolí, La Granada, Llorenç del Penedès, Moja, Solivella, La Nou de Gaià, Vilanova i la Geltrú, Vila-rodona i Vimbodí. CEVIPE complementa els cellers de les cooperatives associades amb tres plantes pròpies destinades a l’elaboració de vins amb fermentació controlada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa