Cites amb els vins naturals a Tarragona i Barcelona

El Bar Cortijo de Tarragona organitza un tast de vins naturals per al proper 30 de maig i la botiga especialitzada en vins naturals l'Ànima del Vi, de Barcelona, acollirà la presentació del llibre "La batalla por el vino y el amor o como salvé el mundo de la Parkerización"

El proper 30 de maig al bar Cortijo de Tarragona un grup de cellers que fan vi natural oferiran els seus productes per a tothom qui els vulgui tastar. Es tracta d’un tast de vins naturals que, per al preu de 10 euros, inclou a més de les degustacions, una copa de regal, el que ells anomenen “delicatesen cortijeres” i música. El tast reunirà cellers catalans com Escoda-Sanahuja (DO Conca de Barberà), Laureano Serres (DO Terra Alta), Casa Pardet (DO Costers del Segre), Vinya Sanfeliu (DO Costers del Segre), Mas Garrian (DOQ Priorat) i d’altres de la resta de l’Estat com Barranco Oscuro, Naranjuez, Cauzon, Viña Enebro i Marenas. Tots aquests cellers pertanyen a l’associació Productors de Vins Natural.

D’altra banda el proper 19 de juny a la botiga especialitzada en vins naturals Ànima del Vi es farà la presentació del llibre “La batalla por el vino y el amor o como salvé el mundo de la Parkerización” editat i traduït de l’anglès al castellà per Tusquets Editores. Es tracta d’un llibre de la periodista i escriptora nordamericana Alice Feiring que durant un temps va ser columnista de la secció “vi i viatges” de la revista Time i que col·labora amb publicacions com The New York Times, New York Magazine, San Francisco Chronicle o Los Angeles Times. A més, Feiring va guanyar el premi de la Fundación James Beard, pel seu blog “Veritas in Vino” que va ser reconegut com un dels set millors blogs de vins per la revista Food & Wine.

Nou comentari