VadeVi
Clos d’Alè, la línia cosmètica de Vall Llach, presenta el seu primer projecte solidari
  • CA
Cosmètics de Vall Llach

!--akiadsense-->

En l’elaboració del vi les restes de pells i llavors del raïm normalment es llencen perquè ja no tenen cap utilitat. Però l’any 2010, al celler Vall Llach van decidir aprofitar aquests residus per fer un estracte i utlitzar-lo en una línia cosmètica, Clos d’Alè.

Des d’aleshores, els polinefols del raïm són presents en aquests productes, un projecte d’Albert Costa, enòleg i co-propietari del celler i el seu germà Ernest Costa, farmacèutic i propietari d’una farmàcia a Barcelona.

Primer van començar amb una crema facial amb el raïm del Priorat, com a reclam. Després va venir un gel de bany i finalment una crema corporal en la que a més de l’estracte del raïm hi ha oli d’ametlles i avellanes també del Priorat.

Vall Llach cosmètics

!--akiadsense-->

La voluntat de la família Costa sempre ha estat compaginar els projectes empresarials amb projectes socials. Així ho han fet al celler i és per això que aquest dimarts s’ha presentat un nou producte cosmètic del qual tots els beneficis que se n’obtinguin es destinaran a la Fundació Lluís Llach, també co propietari del celler.

Així, es portarà oli del fruit del baobab del Senegal i s’incorporarà a l’estracte glicòlig del raïm del Priorat per fer una crema de mans. Un oli que té moltes propietats nutritives i hidratants.

Els beneficis que s’obtinguin de la venda d’aquesta crea es destinaran íntegrament als projectes de la fundació que treballa en diferenta àmbits a Palmarin al Senegal.

Més enllà d’aquesta funció social, Ernest Costa artífex de la línia cosmètica, explicava en declaracions a Vadevi.cat que les propietats dels polinefols són molt beneficionses per la pell “no és una crema miraculosa ni és de les que farceixen les arrugues, però sí que les propietats antioxidants retarden l’envelliment de la pell”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa