VadeVi
Codorníu rep una distinció pel seu compromís amb la cultura
  • CA

Codorníu ha estat distingida amb el Segell d’Empresa Compromesa amb la Cultura. Un reconeixement que atorga la Fundació Catalunya Cultura en col·laboració amb la Càtedra de Responsabilitat Social i Sostenibilitat de la Universitat de Girona a projectes que donen suport a la cultura des de diferents aproximacions. El dia d’avui, aquesta certificació només l’han obtingut disset companyies, entre les quals també se sumen enguany Parlem Telecom i el Centre Dental Les Escoles.

Per atorgar el Segell, una comissió d’avaluació formada per experts independents ha valorat les tres empreses tenint en compte criteris de lideratge organitzacional en la promoció de la cultura, les accions de promoció i l’impacte social, territorial i comunicatiu d’aquestes actuacions.

Accions que avalen el segell de Codorníu

Segons un comunicat compartit per la marca, Codorníu fomenta els valors culturals del vi, del cava i de la gastronomia i aposta per la cultura, l’art i l’arquitectura a través de col·laboracions amb artistes i institucions com l’Arxiu Comarcal de l’Alt Penedès, que disposa del material fotogràfic de la família, i la convocatòria del II Concurs de Cartells Ars Collecta, impulsat 125 anys després de la primera edició. A més, el celler acull activitats de promoció de la poesia, el cinema i el teatre.

Per cert que les seves caves, ubicades a Sant Sadurní d’Anoia (Barcelona), van ser declarades Monument Històric Artístic Nacional per la seva arquitectura modernista l’any 1976.

Sergio Fuster, CEO de Raventós Codorníu, fa balanç del reconeixement, tot dient que “Codorníu són 470 anys d’història i sinònim de cultura“. I continua: “Estem molt orgullosos de ser reconeguts per la nostra aposta pel sector cultural amb el Segell d’Empresa Compromesa amb la Cultura. Aquest tipus de reconeixements ens motiven encara més a seguir apostant per la cultura, sempre buscant generar valor al nostre entorn més enllà del mateix benefici en cadascuna de les nostres accions”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa