VadeVi
Codorníu fitxa el primer director de producció aliè a la família Raventós

Codorníu ha fitxat a l’enginyer industrial Pere Escolar com el primer director de producció i operacions aliè a la família Raventós en tota la història de la companyia, ja que Antón Raventós i Raventós deixa el càrrec, segons han informat fonts properes a l’empresa de vins i caves. Portaveus de Codorníu han declinat fer declaracions al respecte, però fonts properes a l’empresa han detallat que Escolar es va incorporar a Codorníu el passat 2 de gener.

Escolar, de 47 anys, és enginyer industrial i abans havia treballat a Yamaha i Eurosit-Johnson Controls. A Codorníu controlarà les àrees de producció, logística, enginyeria, millora de processos i compra, i reportarà directament al director general, Xavier Pagès. Antón Raventós deixa el seu lloc de manera voluntària, segons les declaracions de les fonts, per a dedicar-se a les seves empreses, entre elles un important grup del sector hortofrutícola i una societat vinculada a l’activitat del transport que presideix.

Codorníu, segon fabricant de cava, factura al voltant de 200 milions d’euros anuals i té bodegues a Sant Sadurní d’Anoia (Codorníu), Raimat, Haro (Bodegues Bilbaïnes), Bellver de Cinca (Nuviana), Curiel del Duero (Legaris), Cervelló (Rondel), Sant Esteve Sesrovires (Bach), Scala Dei, Poblet, Napa, a Califòrnia (Artesa) i Mendoza, a Argentina (Bodega Séptima).


Entrada principal a les caves Codorniu FOTO: VADEVI.cat


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa