VadeVi
Com és possible que el restaurant del costat del celler no tingui els meus vins?

Tens un celler i el restaurant o l’hotel del costat no té els teus vins? Saps quines avantatges té el comerç i la distribució de proximitat i com afecta al teu compte d’explotació? Saps com col·laborar amb les bodegues i cellers de l’entorn per tenir més sortida comercial?

La segona sessió del taller de “Comerç de Proximitat Vitícola” es farà el dilluns 31 de gener a dos quarts de deu al Centre Àgora, impulsat per INNOVI i l’Ajuntament de Vilafranca.

El comerç de proximitat és un dels elements bàsics de comerç que fa unió al territori i proporciona beneficis per les empreses de l’àmbit territorial, afegint una imatge característica de qualitat de la regió que permet ser identificada pels consumidors potencials. El taller va dirigit a petites empreses vitivinícoles del territori i a restauradors que vulguin ampliar les seves activitats a la regió i té com a finalitat ajudar a les empreses a trobar noves empreses col·laboradores de les seves activitats actuals, fent servir estratègies per treballar amb nous partners de forma col·laborativa, trobant el pla d’acció personal per a cada cas.

En una primera part teòrica, s’exposaran els avantatges del comerç de proximitat, l’augment dels marges comercials per part del cellers, la millora en la distribució. En una segona part, és treballarà directament el contacte directe entre cellers, restaurants, hotels, distribuïdors i tendes de vins, amb la finalitat de ja poder intercanviar mostres i tancar acords comercials.

L’objectiu del taller és fer un networking, per potenciar la presència dels cellers del Penedès a les cartes de vins dels restaurants i hotels penedesencs.

Per a inscriure’s es pot contactar al telèfon 931185951 o enviant un correu electrònic a info@innovi.cat o agora@vilafranca.org.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa